SICK ROBO2020 - VOLZET
Uw update rond robots in de breedste zin van het woord


Robots, cobots, mobiele robots: toepassingen worden vandaag in heel wat sectoren uitgerold of voorbereid. Tal van projecten staan op stapel en stellen vaak heel uiteenlopende uitdagingen! Daarom heeft SICK de belangrijkste partners uit de industrie rond zich verzameld om op 1 dag, op 1 locatie, een boeiend event te organiseren rond robotics: ROBO2020!

Gezien het grote succes van de pre-registraties hebben we trouwens besloten van te kiezen voor twee dagen: dinsdag 10 maart en woensdag 11 maart: u kan dus een keuze maken uit één van beide data.

OPGELET:
BEIDE EVENTS ZIJN INTUSSEN VOLLEDIG VOLZET!
U kan echter nog inschrijven voor één van beide data: u komt dan op een wachtlijst en komt in aanmerking voor deelname in het geval dat ingeschrevenen afhaken.
Bedankt voor uw begrip!


AGENDA:

12u30:
Onthaal met broodjeslunch

13u15:
SICK brengt u in een aantal korte presentaties up-to-date over specifieke oplossingen voor robots, cobots en mobiele robots. Ook merken we in de markt dat er blijvende vragen zijn rond veiligheid bij het gebruik van robots. Reden voor een SICK veiligheidsexpert om hier dieper op in te gaan en te illustreren hoe u dit in de praktijk kan realiseren.

14u:
Begeleide tour langs verschillende toepassingen, gebracht door SICK en haar partners (ABB, Fanuc, Kuka, Stäubli, Universal Robots en Tractonomy). De getoonde demo’s zullen focussen op applicaties zoals 2D-, 3D-, bin- en belt picking, quality inspection, simulation, robot programming, etc.. Ook technologieën als VR en mobiele robots zijn LIVE te zien.

Na de begeleide tour krijgt u uiteraard ruim de tijd om verdere vragen te stellen aan tal van experts vanuit verschillende invalshoeken. U merkt het: dit event is dé uitgelezen kans om niet enkel uw kennisniveau op te krikken maar ook om uw eigen projecten te toetsen aan expertise in de markt.

LOCATIE:
Waregem Expo
Schrijf u hier in voor de wachtlijst


Email